Terror

#NO2ISIS

#NO2ISISÄr det verkligen rätt att om någon/grupp dödar i ett X land sedan ska man hämnas genom att döda gamla, stora, små , Kvinnor och barn? Vad har de här människor gjort ? Varför ska dem dödas ? Dem är ju oskyldiga! Dem har ju inget med hela grejen att göra ? (länk längre ner) De är som mitten av denna dokumentär finns det en man som satt bakom en gjord elefant och väntade på att en av terrormännen skulle komma fram för att han skulle lösa problemet med att tala inte med våld…. Men vad gjorde terrormannen ? Jo han sköt ner mannen direkt!

Terrormännen frågade människorna om de var muslimer eller kristna , var de kristna sköts dem ner direkt oavsett ålder var de muslimer fick dem slippa. Eller så sköt dem flera människor och sedan leker dem snälla de gav choklad till barnen och bad om förlåtelse, Varför ska du fan döda människor och sedan be om förlåtelse gjort är gjort liksom ! Eller när en av terrormännen stod och bad i en möbelkällare han har ju dödat barn , kvinnor , män sedan ska han be? Tror han verkligen att gud tar emot hans bön ? Det här är inte Islam , Islam går inte ut på att man dödar och torterar oskyldiga människor! Islam är fred alla människor ska leva ifred , att man säger Allahu akbar (Gud är störst) och döda människor gör inte hela grejen bättre utan det här är att  missbilda Islam . Islam ska vara förebild för andra människor det ska inte vara att man tycker religionen Islam är dålig bara för de finns sådana terrroattackgrupper som påstår att de är muslimer men de är inte muslimer egentligen , dem är hjärntvättade idioter som har ett hjärta av sten , man ska inte tortera eller döda någon enligt islam , andra religioner och man är en människa ska man inte döda någon alls oavsett tron!

Terror i köpcentret i denna dokumentär kommer du se vad som hände den 21 september 2013 då den  islamistiska terrorgruppen Al-Shabaab anföll oskyldiga män, kvinnor och barn i ett köpcenter i Kenyas huvudstad Nairobi. 67 människor dödades i en massaker som pågick under 80 timmar. I Dokumentären berättas det om vad som egentligen hände och varför det tog så lång tid för den kenyanska säkerhetstjänsten att stoppa dödandet.

 

Annonser

2 reaktioner på ”Terror

 1. Hej Fatima, jag hittade din blogg på Fatima Johanssons blogg. Håller med dig angående ISIS och al-Shabaab. Problemet är att de själva anser att de har den rätta tolkningen av islam och att alla som inte håller med dem är avfällingar eller otrogna. Det är mycket sorgligt och tyvärr skapar deras beteende mer misstänksamhet.
  Allt gott önskar jag dig,

  Hanna, 26

  Gilla

  1. Åh tack för din kommentar jag tycker om när människor skriver till mig och jag hoppas att du fortsätter och läser min blogg och för den vidare. Precis som du säger de tror att de har den rätta tolkningen av islam men det dem gör att dem missbildar islam ! Islam är en jättefin religion men många människor ser ner på islam pga isis tex. //Fatima

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s