MÄNNISKOR HAR FÖRÄNDRATS

tranVarför har människor och världen förändrats? Människor går stolta på jorden men kom ihåg att idag är marken under dig men det kommer en dag där marken kommer att vara över dig.

Människan kräver respekt men har inte självrespekt, människan kräver kommunikation men kommunicerar inte själv med andra människor, människan vill ha rättvisa men är själv orättvis mot andra, Människan vill ha sina rättigheter men ger inte rättigheter till andra ,människan vill bli bra behandlad men behandlar andra illa hur vill du bli bra behandlad då? Människan vill ha någon som står vi ens sida och stöttar en men är själv egoist och varken hjälper eller stöttar andra och tänker bara på sitt bästa men inte på andras, människan vill att människor ska vara ärliga mot en men ljuger själva mot andra, vill du att människor ska vara ärliga mot dig ? Var du det mot dem då.

Om du kräver och vill mycket gör allt detta till andra och var själv den människan du vill bemöta.

Imam Ali sade: En vacker insida är bättre än en vacker utsida”. Så döm inte människor heller från varken deras utseende eller tro. Var inte arrogant och visa ödmjukhet istället så kommer du att bli respekterad och älskad av människor.

Detta inlägg var först och främst påminnelse för mig sprid gärna detta inlägg.

Annonser

2 reaktioner på ”MÄNNISKOR HAR FÖRÄNDRATS

    1. Tack fina du! Kul att du tycker så för detta är faktum tyvärr . Sprid gärna och jag tycker om när läsare kommenterar för det är ju för dem man skriver :).

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s