FÄRGGLAD FRITERAD CHIPS

vj vh lalaoNär jag var i Iran så friterade min moster alltid sådan chips, åh så gott! Så när vi skulle åka tillbaka hade hon köpt till oss flera kilo som vi fick med oss hem till Sverige. Det är bara att fritera dem i 1 minut på spisen och sedan är det klart. Gott, enkelt och färgglatt haha! Dem blir så stora dessutom mums ♥

Sådan chips kallas för ”bofek” på persiska även ostbågarna kallas för bofek låter gulligt ju.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s